Mama Gaia Events

Lowlander beer tasting

De bieren van Lowlander hebben allemaal een eigen smaak én bijzonder verhaal. Kom bij ons 6 biertjes van Lowlander proeven met lekkere kersthapjes (denk aan Dennennaalden.. die óók in het bier van Lowlander zitten!)

Prijs: €20
Tijdstip
: 25 november en 8 december om 17:30

Natural Wine Tasting

Bob van Bar Le Vaccin, een aanstaande natuurwijnbar in Haarlem, laat je proeven hoe echte wijn smaakt. Beloftes volgens Bob: je hebt de volgende ochtend geen kater en je wilt daarna nooit meer industriële wijn.

Prijs: €35,- pp (incl. hapje)

Tijdstip: 10/12/21 om 17:30 – 19:30

Mama Gaia Talks

Duurzame voedsel keuze – 13 september

De Mama Gaia Talkshow op 13 september gaat over een wel heel toepasselijk thema: voedingSchuif bij ons aan tafel voor een heerlijke 3-gangen diner (met bijzondere ingrediënten) en woon daarna de talkshow bij. Je leert, ziet en proeft hoe jij als consument een duurzame keuze kunt maken voor jezelf én het milieu. Blijf na de talkshow hangen voor een drankje en muziek!

Duurzame fashion show – 11 oktober

Op 11 oktober staat Mama Gaia in het thema van duurzame mode. Wist je dat de mode-industrie verantwoordelijk is voor 10% van alle koolstofemissies ter wereld? Dat is meer van de uitstoot van de luchtvaart & scheepvaart samen.

Haarlemse designers krijgen tijdens deze talkshow een podium om hun (duurzame) collectie te laten zien. Daarnaast gaan we in gesprek over de toekomst van de mode-industrie en duurzame innovaties.

Haarlem aardgasvrij – 15 november

Haarlem wil in 2040 van het gas af. De gemeente kijkt samen met bewoners wat de beste manier is om op een andere manier te koken, verwarmen en douchen. In de periode tussen nu en 2040 komen alle wijken een keer aan de beurt.

Tijdens deze talkshow gaan we in gesprek hoe je in Haarlem gasvrij kunt wonen en praten we met Haarlemmers die al van het gas af zijn. Je krijgt advies hoe jij energie en geld kunt besparen met concrete voorbeelden en inspiratie. Op naar een duurzaam Haarlem!

Eerdere evenementen

Mama Gaia Talks 

Fashion show

Een talkshow & modeshow met het kledingmerk HAFFET, Sûr Atelier, Sashikodenim en expert Maaike Groen.

Deze talkshow vond plaats tijdens Dutch Sustainable Fashion Week, in samenwerking met Gemeente Haarlem.

Haarlem Cleanup Day 18 september

Leer meer over afval

Wat gebeurt er allemaal met jouw afval?

Bekijk onze interviews met Daan & Steef, Spaarnelanden, Studio Hamerhaai en afvalexpert Isabelle (11 jaar).

Mama Gaia Talks 

Niels van Buren

Hij is de eerste man met MS die de top van de Mount Everest heeft bereikt.Hoe bereik je ambitieuze doelen en verleg je grenzen? Je kunt meer dan je denkt. Luister het in deze aflevering.

Evenementen

Wil jij zelf een event organiseren?

Bij Mama Gaia kun je een eigen event hosten of organiseren. We bespreken graag met je de mogelijkheden.