Lekker eten, helemaal plantaardig

Het concept

Plant-based eten met een missie

Mama Gaia is een plant-based restaurant met een missie. Wij willen jou laten proeven hoe lekker het is om plant-based te eten. Maar echt! Wooooo. Daarnaast is plant-based eten niet alleen lekker, het is ook nog beter voor jezelf en Moeder Aarde (wat dus Mama Gaia betekent). Plant-based eten is de toekomst. Dat kun je bij ons komen proeven.

We koken met zoveel mogelijk lokale en verse producten en proberen te gaan voor zero waste. Daarnaast is Mama Gaia onderdeel van de impact hub Oceans. Een duurzame hub om te werken, events bij te wonen én lekker te eten in ons restaurant.

Processed with VSCO with dog1 preset

Vacatures

Solliciteer bij Mama Gaia

Wij zijn op zoek naar talent om ons team te komen versterken. Solliciteer en word onderdeel van ons start-up team.

Zelfstandig Kok

Zelfstandig kok Wij zijn op zoek naar een zelfstandig kok voor Mama Gaia waarbij de focus wordt gelegd op de lunch bij onze gasten. Bij...

Lees meer

Floormanager

Floormanager Ben jij een horeca professional die het horeca vak ademt en uitstraalt? Vind jij het leuk om een team op te bouwen en aan...

Lees meer

Vacature Sous chef

Vacature Sous chef Hey jij! Gaat je voorkeur uit naar werken met veganistische en biologische producten? Dan hebben we bij Mama Gaia de perfecte baan...

Lees meer
Mama Gaia - Team Photography - 20200820 - Cindy van Rees - HR-12-DSC_8117

Merijn Everaarts

 

Merijn is de drijvende kracht achter de visie en ideeën van Mama Gaia & Oceans. Vanuit Merijn zijn de golven van impact ontstaan toen hij met Dopper op zoek ging naar een inspirerende werkomgeving.

Mama Gaia - Team Photography - 20200820 - Cindy van Rees - HR-4-DSC_7974

Tjitske Reukers

 

Tjitske is een duizendpoot die je overal tegen zult komen in de impact hub. Ze is van alle markten thuis maar focust zich vooral op de sales, finance & HR. Verder houdt zij zich ook voornamelijk bezig met onze huurders bij Oceans.

IMG_6304

Nienke Altenburg

 
Als project manager marketing & communicatie zorgt Nienke ervoor dat het verhaal en het concept van Mama Gaia & Oceans naar buiten gebracht wordt. Haar werk kun je o.a. vinden op de socials & in de nieuwsbrieven. Nienke vindt het dan ook super leuk om haar passie voor hospitality in haar werk te kunnen stoppen.
IMG_6341

Esther Lago

 

Esther Lago is onze Chef. Geboren en getogen in Galicia (Spanje). Inmiddels woont ze al 7 jaar in Haarlem. Nadat ze een jaar lang als au pair in een gezin had gekookt wist ze het zeker: ik wil chef worden. Esther is opgeleid in Gran Canaria en kookt de sterren van de hemel in onze keuken.

IMG_6337

 Janneke Kors

 

Met een lekker dosis enthousiasme staat onze kok Janneke in de keuken. Janneke vindt dat we moeten leven binnen de draagkracht van de aarde. Hoe we dat kunnen doen? Door plantaardig eten natuurlijk!