Lekker eten, helemaal plantaardig

Het concept

Plant-based eten met een missie

Mama Gaia is een plant-based restaurant met een missie. Wij willen jou laten proeven hoe lekker het is om plant-based te eten. Maar echt! Wooooo. Daarnaast is plant-based eten niet alleen lekker, het is ook nog beter voor jezelf en Moeder Aarde (wat dus Mama Gaia betekent). Plant-based eten is de toekomst. Dat kun je bij ons komen proeven.

We koken met zoveel mogelijk lokale en verse producten en proberen te gaan voor zero waste. Daarnaast is Mama Gaia onderdeel van de impact hub Oceans. Een duurzame hub om te werken, events bij te wonen én lekker te eten in ons restaurant.

Processed with VSCO with dog1 preset

Vacatures

Solliciteer bij Mama Gaia

Wij zijn op zoek naar talent om ons team te komen versterken. Solliciteer en word onderdeel van ons start-up team.

Esther Lago

Esther Lago is onze Chef. Geboren en getogen in Galicia (Spanje) woont ze momenteel al 7 jaar in Haarlem. Nadat ze een jaar lang als au pair in een gezin had gekookt wist ze het zeker: ik wil chef worden. Esther is opgeleid in Gran Canaria en kookt de sterren van hemel in onze keuken.

Janneke Kors

Met een lekkere dosis enthousiasme staat onze kok Janneke in de keuken. Janneke vindt dat we moeten leven binnen de draagkracht van de aarde. Hoe we dat kunnen doen? Door plantaardig te eten natuurlijk!

Tjitske Reukers

Tjitske is een duizendpoot die je overal tegen zult komen in de impact hub. Wil jij een event organiseren bij Mama Gaia? Neem contact op en vraag naar onze Tjitske.

Merijn Everaarts

Merijn is de drijvende kracht achter de visie en ideeën van Oceans. Vanuit Merijn zijn de golven van impact ontstaan toen hij met Dopper op zoek ging naar een inspirerende werkomgeving.