Lekker eten, helemaal plantaardig
Het concept
Plant-based eten met een missie
Mama Gaia is een plant-based restaurant met een missie. Wij willen jou laten proeven hoe lekker het is om plant-based te eten. Maar echt! Wooooo. Daarnaast is plant-based eten niet alleen lekker, het is ook nog beter voor jezelf en Moeder Aarde (wat dus Mama Gaia betekent). Plant-based eten is de toekomst. Dat kun je bij ons komen proeven.
We koken met zoveel mogelijk lokale en verse producten en proberen te gaan voor zero waste. Daarnaast is Mama Gaia onderdeel van de impact hub Oceans. Een duurzame hub om te werken, events bij te wonen én lekker te eten in ons restaurant.

Vacatures
Solliciteer bij Mama Gaia
Wij zijn op zoek naar talent om ons team te komen versterken. Solliciteer en word onderdeel van ons start-up team.
Zelfstandig Kok
Zelfstandig kok Wij zijn op zoek naar een zelfstandig kok voor Mama Gaia. Bij Mama Gaia serveren we plantaardige gerecht geïnspireerd op de natuur, staat...
Vacature (Interim) Bedrijfsleider
(Interim) Bedrijfsleider Ben jij een horeca professional die het horeca vak ademt en uitstraalt? Vind jij het leuk om een team op te bouwen en...

Merijn Everaarts
Merijn is de drijvende kracht achter de visie en ideeën van Mama Gaia & Oceans. Vanuit Merijn zijn de golven van impact ontstaan toen hij met Dopper op zoek ging naar een inspirerende werkomgeving.

Tjitske Reukers
Tjitske is een duizendpoot die je overal tegen zult komen in de impact hub. Ze is van alle markten thuis maar focust zich vooral op de sales, finance & HR. Verder houdt zij zich ook voornamelijk bezig met onze huurders bij Oceans.

Nienke Altenburg

Esther Lago
Esther Lago is onze Chef. Geboren en getogen in Galicia (Spanje). Inmiddels woont ze al 7 jaar in Haarlem. Nadat ze een jaar lang als au pair in een gezin had gekookt wist ze het zeker: ik wil chef worden. Esther is opgeleid in Gran Canaria en kookt de sterren van de hemel in onze keuken.

Janneke Kors
Met een lekker dosis enthousiasme staat onze kok Janneke in de keuken. Janneke vindt dat we moeten leven binnen de draagkracht van de aarde. Hoe we dat kunnen doen? Door plantaardig eten natuurlijk!